februari 08 2019 0Comment

Alega trotse sponsor van Roparun Team 172 Sanquin

Sinds dit jaar is Alega Administraties trotse sponsor van Roparun team 172 Sanquin!!

Wat is de Roparun
De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Roparun Team
Een team bestaat gemiddeld uit 25 personen. Waaronder maximaal acht lopers, die ieder gemiddeld zo’n 65 kilometer lopen, oftewel meer dan 1 ½ marathon. Daarnaast bestaat een team uit minimaal twee fietsers. Tevens nog een aantal mensen in de begeleiding. Denk hierbij aan chauffeurs, verzorgers, cateraars en kwartiermakers. Teams zijn zelf verantwoordelijk voor de invulling van deze taken. Naast de sportieve inspanning moet er ook een inspanning geleverd worden om geld op te halen voor het doel. Teams doen dit door het organiseren van allerlei acties, bijvoorbeeld het inpakken van boodschappen, het wassen van auto’s, het houden van collectes en het zoeken naar sponsors. Deelnemers en sponsoren brengen zo geld bijeen voor de Roparun voor palliatieve zorg voor mensen met kanker.

Waarom Roparun team 172 Sanquin
Omdat Alega Administraties van dichtbij meemaakt met hoeveel doorzettingsvermogen, enthousiasme en overtuiging dit team zich geheel belangeloos inzet voor dit fantastische doel.

Vragen over sponsoring en giften aan goede doelen?
Overweegt u met uw bedrijf een goed doel te sponsoren? Wilt u uw lokale sportclub bijstaan, of een gift doen aan een mooi doel. Laat u dan door ons informeren hoe u dat het beste kunt aanpakken.

christa